Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli en enda bedre barnehage.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Løvestad du er mest fornøyd med?»

«The kids are well cared for and loved!»

«Espira er en barnehage med fokus på trivsel og læring. I tillegg er Espira tilpasningsdyktige ovenfor hvert barn. Vi foreldre føler oss godt imøtekommet.»

«Dager fylt med innhold. Mye mer gjennomtenkt pedagogikk og læring, enn bare ”passing av barn”. Mål for kunnskap, holdninger og ferdigheter er bra.»

«Det er at dere alltid er der for barna og deres behov, det er en unik barnehage og mange barnehager har mye og lære av dere, dere jobber som et team og samarbeider på tvers av alle avdelinger, dere er alltid blide og positive, dere er svært sjelden sykdom noe som gjør det stabilt for barna og tryggheten til barna, dere har alltid tid til barna om det er en ekstra kos, en liten lur på fanget når dere er på skog tur, så er dere der, det er så mye positivt med dere som jobber i denne barnehagen, man blir glad når man ser dere.»

«Barnehagen har og gjør det lille ekstra i hverdagen.»

«Strålende fornøyd med denne flotte barnehagen. Har to barn som går på vær sin avd og møter ansatte hver dag med godt humør. Barna kommer hjem og forteller om en super hverdag og hva de har gjort. Lavvoturer, tur i nærmiljøet, musikksamling. Føler de lærer mye gjennom lek og moro. Super fornøyd mamma med to glade barn.»

«Flotte folk, lager supre dager for barnet vårt, blide voksne. Føler at barnet mitt blir sett og ivaretatt. Gjør utrolig mye bra og alt blir gjennomført. Veldig gode rutiner på avd. Det er en barnehage med mye sol!»

«Jordnære omsorgspersoner som virkelig gjør en innsats for å bli kjent med mitt barn!»

«Espira er veldig gode på løpende temaer igjennom hele året.»

«Mitt barn blir sett og vi som foreldre blir sett. Barnet vårt har gode dager, med aktiviteter og turer og mye lek og læring. Personalet er flotte, varme, inkluderende og positive mennesker. En meget godt organisert barnehage.»

Personvern